dijous, 16 de febrer del 2012

2 JOIES I UNA XINXETA

Diumenge 12 febrer:
Quedo amb el Pepe i anem directes al sector de sota el pàrquing on netegem una trave molt fanàtica que es pot resoldre de dues formas, una passant per un romo diabòlic i l'altre fen un lance, aquesta es diu Super Mario Bros. L'altre línea comença en sostre empotran els peus i va per una comvinació de regletes i romos aquesta es diu KIRA CNC. Desprès a mig matí arriba la Raquel i el Gerar i obrim una xinxeta molt fanàtica amb dues líneas molt bones.
Acabem rebentan-nos al bloc a on hi ha Bartolo Style on el pepe fa una variant de la Canaleta sortin per la esquerra i jo faig la Canaleta que la tenia penden.

PD: Amb la ansia dels dos blocs no em vaig enrecordar de tirar fotos a veure la proxima vegada que hi tornem i les puc penjar. GAAAAAAAAAASSSSSSSSS





Aqui el mestre Pepe al cami per baixar al sector.

dijous, 9 de febrer del 2012

Com arribar-hi


Des de Sant Cebrià de Vallalta agafem la carretera de Castellàr d'Indies que ens porta a les urbanitzacions de can Bartomet i can Bartomeu desprès agafem el carrer de Collserola que ens durà a una pista de terra i a pocs metres arribarem al diposit d'aigua, el sector es just radera el dipòsit.

dimarts, 7 de febrer del 2012

Matí fanàtic !

Aquest diumenge quedem a les 9h la Mercè, el Carles  l'Alberto i jo, fa un fred que pela i quan arribem al sector encara trobem restes de neu. Els hi ensenyo la zona i comencem a escalfar en el primer bloc que hi ha al costat del parking.
Ja fa dies que tenia al cap anar a netejar una pila de blocs a 5min del parking, així doncs ens posem en marxa i al arribar comencem a netejar algunes líneas.