divendres, 15 de març del 2013

ASHIMA

HABEMUS PAPA !

Fumata blanca a Can Bartomeu !! Avui Arnau Boronat rebenta Ashima, un blocaas 5 estrelles que teniam a punt però que encara no estava resolt. FELICITATS MÀQUINAA !!



Pep provant Ashima






Pep en el pas dur de Ashima

2 comentaris:

  1. Hola bones!! He trobat a una guia de llocs d'escalada d tot el mon, aquesta zona d bloc. No he trobat res x internet excepte aquest blog. Avui hem anat xo estava plovent i no hem baixat ni de les furgos. Hi ha ressenyes? On puc aconseguirles?

    Merci

    ResponElimina
  2. Hola Veronica !!
    Ara ja fa una mica mes d'un any que portem amb un grup d'amics natejant i obrin lineas a Can Bartomeu, hi han una pila de blocs oberts pero encara queda feina.
    A internet nomès trobaras informació en aquest blogg, aqui es on cada cop que hi anem penjo fotos i videos del que hem fet aquell dia.
    El tema ressenyes estem miran de fer algo en breu. Si mires entrades entariors en el blogg trobaras alguna foto amb algun bloc resenyat, hi han tres sectors: Diposit, sector de baix i el sector de les aigúes, dels tres el sector del diposit es on hi han mes blocs oberts.
    Quina llastima el temps, nosaltres voliam anar demà pero em sembla que tampoc podrà ser... A veure si coincidim un dia a Canbarto i escalem plegats.
    Ens veiem !! GAAAASS !!!

    ResponElimina